Gelakt hammetje met Honingcitroensaus

Gelakt hammetje met Honingcitroensaus

Ingrediënten

  • 4 hammetjes, voorgegaard in bouillon, van elk 160g elk
  • 8 dl Honingcitroensaus van DELINO
  • 8 groene asperges, beetgaar gekookt
  • 4 sneetjes Gandaham
  • 1 dl olijfolie
  • 400 g aardappelschijfjes

Instructies

  • Warm de oven voor op 190°C.
  • Schik de hammetjes in een schotel en overgiet met de Honingcitroensaus. Plaats in de hete oven en laat mooi glazig worden. Oversaus af en toe.
  • Rol de asperges in de rauwe ham en bak aan in hete olijfolie. Verwijder en bak in dezelfde pan de aardappelschijfjes.
  • Presentatie:
  • Serveer het hammetje met de lekker gecarameliseerde saus.
  • Werk af met aardappelchijfjes en aspergerolletjes.


nl_BENL