08 feb Oosterse sparerib met Loempiasaus en krokante groenten
Servings 4
Ingrediënten
- 4 gekruide varkens spareribs van 280g, elk ontvliesd
- 8 dl Loempiasaus Delino
- 100 g rode ajuin in fijne ringen
- 150 g gele courgette in fijne ringen
- 200 g broccolini
- 1 dl olijfolie
Instructies
- Schik de varkensribben en masseer ze in met de Delino Loempiasaus, laat ze minimaal 4u. marineren.
- Warm de over voor op 170°.
- Meng alle groenten met de olijfolie en schik op een ovenplaat.
- Schik daarop de ribs en laat ze 1 uur bakken, draai ze om de 20 minuten om.
- Haal uit de oven, zet de groenten opzij met het bakvocht.
- Laat de spareribs nog een 40-tal minuten bakken tot ze gaar zijn.
Presentatie:
- Schik de groenten met daarop de spareribs.