Gevulde courgette met Tomato Traiteur

Gevulde courgette met Tomato Traiteur

Ingrediënten

  • 4 bolcourgettes
  • 1 dl olijfolie
  • Voor de vulling:
  • 400 g kalfsgehakt
  • 400 g beetgaar gekookte langkorrelrijst
  • 120 g Parmezaanschilfers
  • Verse tijmblaadjes
  • 2 dl en 4 dl Tomato Traiteur van Delino

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 190°C.
  • Snijd de bolcourgettes middendoor en verwijder het vruchtvlees.
  • Schik de courgettes in de ovenschaal en besprenkel met wat olijfolie. Plaats in de oven voor 5 minuten.
  • Snijd het courgettevlees in gelijke stukjes en bak krokant in de bakpan met de olijfolie.
  • Maak de vulling door alle ingrediënten te mengen met de courgetteblokjes.
  • Vul er de courgette mee op en gaar 30 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Warm de DELINO Tomato Traiteur op.
  • Presentatie:
  • Serveer de DELINO Tomato Traiteursaus met daarop de gevulde courgette.


nl_BENL