Rundsspiezen gegrild met aardappelstoof en Bearnaise

Rundsspiezen gegrild met aardappelstoof en Bearnaise

Zutaten

  • 4 rundvlees brochettes met 'filet mignon' en rode ajuin
  • Estragon
  • 6 dl Delino Bearnaise
  • Voor de aardappelstoof:
  • 1 dl olijfolie
  • 400 g groene courgettes in schijfjes
  • 400 g beetgaar gekookte aardappelschijfjes
  • 200 g aubergineschijfjes
  • 1 rode ajuin, fijngehakt
  • 2 teentjes look, fijn versnipperd

Anleitungen

  • Verwarm uw oven voor op 190°C.
  • Verwarmd de grillpan voor.
  • Maak de aardappelstoof: warm de olijfolie in een braadpan en zet er de ajuin en look in aan. Doe er de aardappelschijfjes, de aubergine en de courgetteschijfjes bij en bak krokant.
  • Grill de brochettes aan in de grillpan en gaar verder naar believen in de oven.
  • Warm de DELINO Bearnaise lauw.
  • Presentatie:
  • Maak een sharing schotel: schik de aardappelstoof met daarop de brochettes.
  • Werk af met DELINO Bearnaise en serveer.


de_DEDE