21 Aug Gebakken zalm met krieltjes, groene asperges en choronsaus
Zutaten
- 500 g beetgaar gekookte krieltjes
- 8 porties zalmfilet van 80 g elk
- 1 dl olijfolie
- 40 g Butter
- frischer Estragon
- 24 groene asperges, beetgaar gekookt
- Voor de Choron:
- 4 dl Delino Bearnaise
- 1 dl Tomato Traiteur DELINO
Anleitungen
- Verhit de bakpan met wat olijfolie. Bak er de zalm in aan, telkens 2 minuten aan beide zijden. Neem van het vuur en zet 2 minuten onder deksel. Zo bak je de zalm mi-cuit.
- Bak in een bakpan de krieltjes aan in de rest van de olijfolie en de boter.
- Warm de groene asperges.
- Warm de DELINO Bearnaise samen met de DELINO Tomato Traiteur tot een Choronsaus.
- Presentatie:
- Schik de asperges met daarop de Choron en de mi-cuit gebakken zalm.
- Schik er de krieltjes bij.