Gebakken zalm met krieltjes, groene asperges en choronsaus

Gebakken zalm met krieltjes, groene asperges en choronsaus

Zutaten

  • 500 g beetgaar gekookte krieltjes
  • 8 porties zalmfilet van 80 g elk
  • 1 dl olijfolie
  • 40 g Butter
  • frischer Estragon
  • 24 groene asperges, beetgaar gekookt
  • Voor de Choron:
  • 4 dl Delino Bearnaise
  • 1 dl Tomato Traiteur DELINO

Anleitungen

  • Verhit de bakpan met wat olijfolie. Bak er de zalm in aan, telkens 2 minuten aan beide zijden. Neem van het vuur en zet 2 minuten onder deksel. Zo bak je de zalm mi-cuit.
  • Bak in een bakpan de krieltjes aan in de rest van de olijfolie en de boter.
  • Warm de groene asperges.
  • Warm de DELINO Bearnaise samen met de DELINO Tomato Traiteur tot een Choronsaus.
  • Presentatie:
  • Schik de asperges met daarop de Choron en de mi-cuit gebakken zalm.
  • Schik er de krieltjes bij.


de_DEDE