Spinaziesalade met kastanjechampigons, walnoten en gebakken kipfilet

Spinaziesalade met kastanjechampigons, walnoten en gebakken kipfilet

Zutaten

  • 4 gebakken kipfilets
  • 400 g kastanjechampignons
  • 1 lepel oestersaus
  • 1 lepel lookboter
  • 80 g walnoten
  • 300 g jonge spinazie
  • 1 rode ui
  • Pfeffer und Salz
  • Olijfolie
  • 200 g Mosterdsaus van Delino

Anleitungen

  • Versnijd de champignons en bak ze in olijfolie. Kruid goed af met peper, zout, wat oestersaus en lookboter. Zet de champignons even opzij en laat ze uitlekken.
  • Snijd de rode ui in fijne lamellen en de walnoten in stukjes.
  • Verhit een pan met olijfolie, bak de kipfilets aan en versnijd ze in reepjes.
  • Vermeng alles en voeg de peterselie toe.
  • Serveer met de Delino Mosterdsaus.


de_DEDE