Port Sauce
Port Sauce
De Portosaus, een culinaire saus bereid met porto en een fijn kruidenboeket.
To be used in: the DELINO Port Sauce traditionally goes well with meat dishes (red meat, poultry, game) and makes a perfect match with fish products such as a filet of monkfish. You can easily combine the DELINO Port Sauce with cream or orange. You can even use it as a marinade.
For more information or to receive a sample package, please contact your Account Manager christophe@delino.be
Available in the following package:
We are still working on the translation of our recipes.
Presa winterse tooi met Portosaus
Zeeduivel met tagliatelli en Portosaus
Kalfsrollade met boschampignons, zwezerik en Portosaus
Stoofpot van kalkoenballetjes en haasjes in Foyotsaus
Gebakken eendenborst, Porto-Sinaasappelsaus
Reefilet met romige Portosaus
Kippenbouten gemarineerd met Portosaus
Gebakken rundsvleesbrochette met Portosaus
Sharing salad met hertenkalf & Portosaus