05 Août Huzarensalade & Creamy Basisvinaigrette met dille
Ingrédients
- 400 g pommes de terre à chair ferme
- 200 g doperwten
- 150 g gerookte spekblokjes
- 100 g tomates
- 1 oignon rouge
- 4 gekookte kwarteleitjes
- Verse dille
- Poivre et sel
- Voor de Dillevinaigrette:
- 60 g dille of dillepasta
- 300 g Creamy Basisvinaigrette van Delino
Préparation & dressage
- Maak de Dillevinaigrette door de Delino Creamy Basisvinaigrette te mixen met de verse dille of de dillepasta.
- Schil de aardappelen, snij ze in brunoise en kook ze beetgaar in gezouten water. Giet af en laat afkoelen.
- Blancheer de erwtjes kort en koel direct af. Bak de spekblokjes even kort op, versnijd de tomanten en ui in brunoise.
- Vermeng alles in een mengkom en breng op smaak met peper en eventueel wat zout. Haal de dille los en schep door de salade.
- Werk af met kwartjes gekookte kwartelei.