Krabcakes

Krabcakes

Ingrédients

Voor de krabcakes

  • 400 g uitgelekt krabvlees
  • 2 oeufs
  • 150 g de panko
  • 1 Cébette fijn gehakt
  • 4 g groene currypoeder
  • 50 g Sauce Cocktail de Delino
  • 1 limoen (sap)
  • 1 dl de l'huile d'olive

Préparation & dressage

  • Meng alle ingrediënten voor de krabcakes en meng tot een homogene massa. Indien te vochtig voeg extra broodkruim toe. Maak mooie bolletjes en duw ze tot platte cakes.
  • Warm de bakpan heet met wat olie en bak er krabcakes in. Kleur ze aan beide kanten. Bak gedurende een 2-tal minuten.

Présentation

  • Schik de salade met daarop de cakes. Werk af met de cocktailsaus en geraspte limoenschil.

Notes

TIP: Deze kunnen perfect terug opgewarmd worden of koud gegeten worden. 


fr_FRFR
nl_BENL en_USEN de_DEDE fr_FRFR