Forelsalade met puntpaprika, avocado en Creamy Basisvinaigrette

Forelsalade met puntpaprika, avocado en Creamy Basisvinaigrette

Ingrédients

  • 100 g puntparika ontpit en in fijne reepjes gesneden
  • 2 mûrs
  • 1 limoen
  • 4 gerookte forelfilets
  • 40 g oignon rouge flinterdun gesneden
  • Coriandre fraîche
  • 200 g tortillachips
  • 4 dl Vinaigrette de Base Creamy Delino

Préparation & dressage

  • Warm de oven voor op 120°C en warm er de chips in .
  • Halveer de avocado en verwijder pit en schil, overdruppel met wat limoensap. Snijd in plakjes.
  • Schik de paprika met daarop de avocado, forelfilet en rode ajuin. Werk af met de koriander en de Creamy basisvinaigrette. Schik er de warme chips bij.

Notes

TIP: Breng de Creamy basisvinaigrette op smaak door 10 g Texmex kruiden toe te voegen. Snij alles in gelijke blokjes en meng voorzichtig. Maak een salade, vul een torilla of presenteer op lekker maisbrood. 


fr_FRFR
nl_BENL en_USEN de_DEDE fr_FRFR