
24 mrt Forelsalade met puntpaprika, avocado en Creamy Basisvinaigrette

Ingredients
- 100 g puntparika ontpit en in fijne reepjes gesneden
- 2 avocado's
- 1 limoen
- 4 gerookte forelfilets
- 40 g rode ajuin flinterdun gesneden
- Verse koriander
- 200 g tortillachips
- 4 dl Creamy basisvinaigrette van Delino
Instructies
- Warm de oven voor op 120°C en warm er de chips in .
- Halveer de avocado en verwijder pit en schil, overdruppel met wat limoensap. Snijd in plakjes.
- Schik de paprika met daarop de avocado, forelfilet en rode ajuin. Werk af met de koriander en de Creamy basisvinaigrette. Schik er de warme chips bij.
Notes
TIP: Breng de Creamy basisvinaigrette op smaak door 10 g Texmex kruiden toe te voegen. Snij alles in gelijke blokjes en meng voorzichtig. Maak een salade, vul een torilla of presenteer op lekker maisbrood.