Orientaalse wrap, vinaigrette met baharat

Orientaalse wrap, vinaigrette met baharat

Ingrédients

  • 4 tortilla's (tarwe, mais of wortel)
  • 4 dl Vinaigrette de Base Creamy Delino
  • 5 g baharat kruiden (ras-el hanout kan ook)
  • 50 g granaatappel
  • Verse oregano (of marjolein)

Voor de vulling

  • 200 g gekruid gehakt of lamsgehakt
  • 50 g de matière grasse (beurre)
  • 1 oignon rouge fijn versnipperd
  • 200 g courgetteblokjes
  • 100 g gele puntpaprika ontpit in blokjes

Préparation & dressage

Bereiding

  • Warm uw pan met de vetstof en kleur er kleine stukjes gehakt in aan. Doe er de groenten bij en stoof gaar. Werk af met wat oreganoblaadjes.
  • Meng de Creamy basisvinaigrette met de kruiden en granaatappel.

Présentation

  • Lepel de vulling in de verwarmde tortilla en plooi dicht, werk af met de Creamy basisvinaigrette.

Notes

TIP: Vervang het gehakt door een vegetarisch alternatief of extra groenten voor een veggie wrap. 


fr_FRFR
nl_BENL en_USEN de_DEDE fr_FRFR