![](https://delinoprofessional.be/wp-content/uploads/2022/02/Delino-Creamy_Courgette-26.jpg)
24 mrt Orientaalse wrap, vinaigrette met baharat
![](https://delinoprofessional.be/wp-content/uploads/2022/02/Delino-Creamy_Courgette-26.jpg)
Ingrediënten
- 4 tortilla's (tarwe, mais of wortel)
- 4 dl Creamy basisvinaigrette van Delino
- 5 g baharat kruiden (ras-el hanout kan ook)
- 50 g granaatappel
- Verse oregano (of marjolein)
Voor de vulling
- 200 g gekruid gehakt of lamsgehakt
- 50 g vetstof
- 1 rode ajuin fijn versnipperd
- 200 g courgetteblokjes
- 100 g gele puntpaprika ontpit in blokjes
Instructies
Bereiding
- Warm uw pan met de vetstof en kleur er kleine stukjes gehakt in aan. Doe er de groenten bij en stoof gaar. Werk af met wat oreganoblaadjes.
- Meng de Creamy basisvinaigrette met de kruiden en granaatappel.
Presentatie
- Lepel de vulling in de verwarmde tortilla en plooi dicht, werk af met de Creamy basisvinaigrette.
Notes
TIP: Vervang het gehakt door een vegetarisch alternatief of extra groenten voor een veggie wrap.