Cocktailsalade met ham, venkel, mandarijn, ui, quinoa en peterselie

Cocktailsalade met ham, venkel, mandarijn, ui, quinoa en peterselie

Ingrédients

  • 450 g jambon cuit
  • 250 g fenouils
  • 200 g mandarijn (uit blik)
  • 2 échalotes
  • Ciboulette
  • Persil
  • Poivre et sel
  • Snuifje suiker
  • Enkele druppels witte wijnazijn
  • 300 g Sauce Cocktail de Delino

Préparation & dressage

  • Snijd de ham in reepjes, de venkel met de mandoline of keukenrobot in heel fijne reepjes, de mandarijntjes in stukjes en de sjalotten in brunoise.
  • Vermeng alle ingrediënten in een grote mengkom, breng de salade op smaak met peper en zout en een snuifje suiker, enkel druppels witte wijnazijn en vers gesneden bieslook en peterselie.
  • Tip; voor een maaltijdsalade kan 200g gekookte quinoa toegevoegd worden.


fr_FRFR