18 Mai Stoofpotje van Kippenboutjes met Indische Curry
Ingrédients
- 600 g kippenboutjes
- D'huile d'olive
- 1 fijngesneden ui
- 1 L bouillon de poulet
- 1 el currypoeder
- 250 g ongekookte rijst
- 2 poivrons rouges
- 1 blik ananas of verse ananas
- 5 dl de Curry Indien de DELINO
Préparation & dressage
- Kook de kippenboutjes gaar in de kippenbouillon met de ui en de currypoeder.Kook de rijst gaar. Snij de paprika's in blokjes en stoof ze kort aan in wat olijfolie. Snij de ananas in gelijke stukken, voeg samen met de Delino Indische curry toe en warm op. Voeg daarna de kippenboutjes bij. Kruid eventueel nog af met peper en zout. Werk af met platte peterselie of koriander.
- Schik het vlees met de saus in een schotelOf voor een dagschotel: presenteer het met de gekookte rijst.