Huzarensalade & Creamy Basisvinaigrette met dille

Huzarensalade & Creamy Basisvinaigrette met dille

Ingrediënten

  • 400 g vastkokende aardappelen
  • 200 g doperwten
  • 150 g gerookte spekblokjes
  • 100 g tomaten
  • 1 rode ui
  • 4 gekookte kwarteleitjes
  • Verse dille
  • Peper en zout
  • Voor de Dillevinaigrette:
  • 60 g dille of dillepasta
  • 300 g Creamy Basisvinaigrette van Delino

Instructies

  • Maak de Dillevinaigrette door de Delino Creamy Basisvinaigrette te mixen met de verse dille of de dillepasta.
  • Schil de aardappelen, snij ze in brunoise en kook ze beetgaar in gezouten water. Giet af en laat afkoelen.
  • Blancheer de erwtjes kort en koel direct af. Bak de spekblokjes even kort op, versnijd de tomanten en ui in brunoise.
  • Vermeng alles in een mengkom en breng op smaak met peper en eventueel wat zout. Haal de dille los en schep door de salade.
  • Werk af met kwartjes gekookte kwartelei.


nl_BENL