gegrilde lamsrack met Honingcitroensaus

gegrilde lamsrack met Honingcitroensaus

Ingrediënten

  • 800 g lamsracks
  • 20 g Provençaalse kruiden
  • Olijfolie
  • 100 g wortel
  • 100 g aardpeer
  • 100 g snijboon
  • 100 g selder
  • Basilicum
  • 200 g tagliatelle
  • 80 g lookboter
  • Peper en zout
  • 500 g Honingcitroensaus van Delino

Instructies

  • Versnijd de wortel, aardpeer, snijboon en selder in fijne brunoise. Blancheer elke soort groente apart in gezouten, kokend water beetgaar. Meng alles samen met wat fijngesneden basilicum.
  • Kook de pasta, giet af en vermeng met de lookboter.
  • Versnijd de lamsracks in koteletjes, marineer ze in wat olijfolie vermengd met de Provençaalse kruiden. Kruid goed met peper en zout en bak heel kort aan beide zijden in een zeer hete grillpan of bbq.
  • Bak de gemengde groenten nog even op in een ruime hoeveelheid hoeveboter en kruid extra bij.
  • Dien op met de pasta en de Delino Honingcitroensaus.


nl_BENL