Zalm mi cuit Asian Pepper Wok & Dip

Zalm mi cuit Asian Pepper Wok & Dip

 



Ingredients

  • 4 zalmhaasjes van 160g 
  • 6 dl Asian Pepper Wok & Dip van Délino 
  • Vetstof 
  • 200 g sperzieboontjes beetgaar gekookt 
  • 1 rode ontpitte puntpaprika
  • 1 grote rode ui
  • 400 g ultrafijn gesneden venkel 

Instructies

  • Wok de groenten krokant in de wokpan met olie.
  • Haal uit de pan en houdt ze warm.
  • Doe de Asian Pepper Wok & Dip in de pan en warm deze op.
  • Voeg de versneden zalmhaasjes toe aan de pan en warm op gedurende enkele minuten (zalm mag nog rauw zijn vanbinnen).
  • Serveer de groenten met de saus.
  • Schik daarop het zalmfilet en werk af met de venkelpluimpjes en enkele druppels limoensap. 

 



nl_BENL