24 apr Aardappelsalade met gegrilde groenten en Salsa Azteca saus
Servings 4
Ingrediënten
- 3 dl Salsa Azteca DELINO
- 4 bloemig kokende aardappelen
- 1 rode punt paprika
- 1 gele puntpaprika
- 200 g courgette en aubergine in plakjes
- 2 grote portobello champignons in reepjes
- 1 dl olijfolie
- verse rozemarijnblaadjes
Instructies
- Laat ruim, gezouten, water opkoken. Kook de aardappelen gaar. Laat afkoelen, schil ze en snijd in gelijke plakken.
- Reinig de paprika en snijd in reepjes. Meng samen met de courgette en aubergineplakjes en portobello door de olijfolie en breng op smaak met grof zeezout en rozemarijnblaadjes.
- Warm de grillpan heet en grill de verschillende groenten gaar.
- Schik de aardappel en gegrilde groenten en werk af met de Delino Azteca Salsa en rozemarijn.