
24 mrt Gevulde portobello, kip, Béarnaise

Ingrediënten
- 2 dl Béarnaise van Delino
- Verse dragonblaadjes
- 4 grote portobello champignons
- 40 g vetstof
Voor de vulling
- 200 g champigonblokjes
- 1 sjalot fijngehakt
- 400 g gegrilde kipreepjes
- 2 dl Béarnaise van Delino
- 80 g geraspte cheddar
Instructies
- Warm de bakpan met de vetstof en zet er de portobello in aan. Gaar tot er wat vocht in de champignons komt en haal uit de pan.
- Stoof in dezelfde pan de sjalot met de champignonblokjes. Voeg er de kipreepjes bij en laat kort opbakken. Werk af met de Béarnaise en kaas.
- Vul de uitgelekte champignons op.
- Warm de oven voor op 200°C en bak er de portobello's in aan.
Presentatie
- Serveer wat warme béarnaise en schik er de gevulde portobellochampignons op.
Notes
TIP: Zet de portobello in de toogverkoop, klant warmt op. Gebruik andere types vlees of vis als vulling: scampi, garnalen, kalkoen, beenham of zalm.