08 feb De lekkerste bouilliesalade met Black Pepper saus
Servings 4
Ingrediënten
- 600 g gaar, geplukt soepvlees (platte bil, schenkel)
- 300 g Black Pepper saus Delino
- fijngehakte peterselie
- 100 g fijngehakte half-zongedroogde tomaten
Voor de rodekoolgarnituur:
- 200 g rode kool ultrafijn gesneden
- 2 dl groentebouillon
- 1 dl rode wijnazijn
- 20 g rietsuiker
Instructies
- Warm de rode kool met bouillon en laat beetgaar koken. Giet af en meng er de azijn en suiker onder. Laat een nacht marineren. Giet af en pers uit.
- Meng de stukjes soepvlees met de Delino Black Pepper saus, gehakte peterselie en stukjes zongedroogde tomaat.
- Werk af met de gemarineerde kool.
Presentatie:
- Serveer met krokante toast, jonge bladsla en de 'newstyle' bouillie