De lekkerste bouilliesalade met Black Pepper saus

De lekkerste bouilliesalade met Black Pepper saus

Servings 4

Ingrediënten

  • 600 g gaar, geplukt soepvlees (platte bil, schenkel)
  • 300 g Black Pepper saus Delino
  • fijngehakte peterselie
  • 100 g fijngehakte half-zongedroogde tomaten

Voor de rodekoolgarnituur:

  • 200 g rode kool ultrafijn gesneden
  • 2 dl groentebouillon
  • 1 dl rode wijnazijn
  • 20 g rietsuiker

Instructies

  • Warm de rode kool met bouillon en laat beetgaar koken. Giet af en meng er de azijn en suiker onder. Laat een nacht marineren. Giet af en pers uit.
  • Meng de stukjes soepvlees met de Delino Black Pepper saus, gehakte peterselie en stukjes zongedroogde tomaat.
  • Werk af met de gemarineerde kool.

Presentatie:

  • Serveer met krokante toast, jonge bladsla en de 'newstyle' bouillie


nl_BENL