Sharing salad van ovengebakken kalkoen met Black Pepper saus

Sharing salad van ovengebakken kalkoen met Black Pepper saus

Servings 4

Ingrediënten

  • 400 g ovengebakken kalkoen in fijne plakjes
  • 4 dl Black Pepper saus Delino

Voor de salade:

  • 80 g boter
  • 2 appelen Schone van Boskoop in schijfjes
  • 300 g spitskool in fijne slierten
  • 10 g jongen citroentijm
  • 100 g opgelegde veenbessen
  • 10 g honing

Instructies

  • Warm de boter 'noisette' en bak er de appel, citroentijm en spitskool in aan, werk af met de veenbessen en een straaltje honing. Neem direct van het vuur.

Presentatie:

  • Borstel de presentatiebord(en) in met de Delino Black Pepper saus.
  • Schik daarop de sneetjes ovengebakken kalkoen. Werk af met de gestoofde salade en werk af met Delino Black Pepper saus.


nl_BENL