Lentesalade van zalm, farfalle en Caesar dressing

Lentesalade van zalm, farfalle en Caesar dressing

Ingrediënten

  • 400 g gekookte farfalle beetgaar
  • 200 g zalm zacht gerookt en gestoomd
  • 2 sjalotten
  • 4 dl Caesar Dressing DELINO
  • 100 g schilfers Grana Padanokaas
  • Verse bieslook

3 soorten tomaat gemend

  • 200 g kerstomaat
  • 200 g trostomaat
  • 200 g coeur de boeuf

Instructies

  • Reinig de sjalotten en snijd in ultrafijne ringen. Snijd ook de tomaten in gelijke plakjes.
  • Meng met de farfalle, de kaasschilfers en pluk er de zalm over.
  • Werk af met de Caesar Dressing en stukjes bieslook, meng voorzichtig en presenteer.

Notes

TIP: Perfecte koude pastasalade. Ook perfect bij gegrilde vis of wit vlees. 


nl_BENL