Nori-Aperorolls met Caesar Dressing

Nori-Aperorolls met Caesar Dressing

Ingrediënten

  • 4 norivellen
  • 400 g gerookte zalm in sneetjes
  • Verse bieslook
  • 4 dl Caesar Dressing DELINO
  • Voor de omelet:
  • 8 eieren
  • 1 dl volle melk
  • 50 g boter

Instructies

  • Warm uw koekenpan met een klontje boter.
  • Klop de eieren los met de volle melk.
  • Bak telkens 4 filterdunne omeletten. Laat ze afkoelen.
  • Schik de norivellen op sushimatjes en smeer deze in met de Caesar Dressing. Schik daarop de sneetjes gerookte zalm, enkele bieslooktakjes en daarop de omelet. Rol op en laat even opstijven in de koeling.
  • Pareer aan de zijkanten en snijd gelijke rolletjes.
  • Presentatie:
  • Schik wat bieslook en verdeel er de rolletjes op. Werk af met extra Caesar Dressing.
  • Tip: hier kunnen verschillende soorten charcuterie of gerookte vissoorten voor gebruikt worden.
  • Vervang de nori door tunnbrood of tortilla (wraps) om dit recept om te zetten in een broodje.
  • Deze bereiding kan vers gehouden worden in de koeling in aluminiumfolie.


nl_BENL
en_USEN fr_FRFR de_DEDE nl_BENL