Rolletje van witte asperges met kip en Caesar Dressing

Rolletje van witte asperges met kip en Caesar Dressing

Ingrediënten

  • 20 Mechelse asperges AA, geschild en beetgaar gestoomd
  • 4 kippenlapjes van 120g elk
  • 200 g schilfers Parmezan of Grana Padano
  • 5 cl olijfolie
  • 20 blaadjes salie
  • 100 g broodcroutons
  • 4 dl Caesar Dressing DELINO

Instructies

  • Warm uw oven voor op 180°C.
  • Schik op de kippenlapjes schilfers de Parmezan of Grana Padano en 2 salieblaadjes. Leg er 5 uitgelekte asperges op en rol op.
  • Verhit de olijfolie in een braadpan. Zet er de aspergepakketjes in aan en kleur ze aan beide zijden. Bak de rest van de salieblaadjes aan en laat uitlekken.
  • Schik de rolletjes in een ovenschaal en laat nog 5 minuten verder garen in de oven. Laat afkoelen.
  • Lepel de Caesar Dressing op het bord en schik daarop het asperge-kip pakketje. Werk af met croutons en gebakken salie.
  • Tip:
  • Dit gerecht kan ook gemaakt worden met groene asperges. De kip kan vervangen worden door kalkoen of rauwe ham.
  • Probeer dit gerecht ook eens met gerookte zalm of heilbot. Dit past perfect op uw buffetten of koude schotels.


nl_BENL
en_USEN fr_FRFR de_DEDE nl_BENL