05 aug Zomerse pastasalade & Creamy Basisvinaigrette met framboos
Ingrediënten
- 150 g ongekookte pasta (farfalle of spirelli)
- 200 g voorgekookte roze garnalen
- 150 g peultjes
- 1 rode ui, in reepjes en gepekeld
- 120 g gemengde bessen (framboos, zwarte bes, rode bes)
- 100 g geitenkaas (crumble)
- Verse citroenmelisse
- Peper en zout
- Voor de Frambozenvinaigrette:
- 250 g Creamy Basisvinaigrette van Delino
- 100 g frambozen, frambozencoulis of frambozenconfituur
Instructies
- Voor de Frambozenvinaigrette: mix de Delino Creamy Basisvianaigrette met de verse frambozen, de confituur of de coulis.
- Kook de pasta en verfris onder koud water.
- Blancheer de peultjes in een pot gezouten, kokend water tot beetgaar en verfris direct onder koud water.
- Meng de pasta, roze garnalen, peultjes en gepekelde ui door elkaar in een mengkom samen met de Frambozenvinaigrette.
- Breng op smaak met fijngesneden citroenmelisse, peper en zout. Verdeel er de bessen en de geitenkaas over.