Zomerse pastasalade & Creamy Basisvinaigrette met framboos

Zomerse pastasalade & Creamy Basisvinaigrette met framboos

Ingrédients

  • 150 g ongekookte pasta (farfalle of spirelli)
  • 200 g voorgekookte roze garnalen
  • 150 g de harictos mange-tout
  • 1 rode ui, in reepjes en gepekeld
  • 120 g gemengde bessen (framboos, zwarte bes, rode bes)
  • 100 g geitenkaas (crumble)
  • Verse citroenmelisse
  • Poivre et sel
  • Voor de Frambozenvinaigrette:
  • 250 g Creamy Basisvinaigrette van Delino
  • 100 g frambozen, frambozencoulis of frambozenconfituur

Préparation & dressage

  • Voor de Frambozenvinaigrette: mix de Delino Creamy Basisvianaigrette met de verse frambozen, de confituur of de coulis.
  • Kook de pasta en verfris onder koud water.
  • Blancheer de peultjes in een pot gezouten, kokend water tot beetgaar en verfris direct onder koud water.
  • Meng de pasta, roze garnalen, peultjes en gepekelde ui door elkaar in een mengkom samen met de Frambozenvinaigrette.
  • Breng op smaak met fijngesneden citroenmelisse, peper en zout. Verdeel er de bessen en de geitenkaas over.


fr_FRFR
nl_BENL en_USEN de_DEDE fr_FRFR