Rundstagliata op spiesjes met Bearnaise

Rundstagliata op spiesjes met Bearnaise

Ingrediënten

  • 450 g runderfilet (dunne lende)
  • 4 eetlepels plantaardige olie
  • 1 rood pepertje
  • 1 teentje look
  • Peper en zout
  • Gemengde verse kruiden
  • 300 g Bearnaise van Delino

Instructies

  • Meng de olie met de fijngehakte rode peper, look, peper en zout en strijk het vlees hiermee in. Laat enkele uren marineren.
  • Verhit een grillpan, bak het vlees 2 minuten aan elke zijde, haal het vlees uit de pan en laat het 5 minuten rusten onder aluminiumfolie.
  • Snijd het in repen van ongeveer een centimeter en rijg de repen op spiezen. Leg deze op een schaal en verdeel er wat versgesneden kruiden en grof zout op. Serveer met de Delino Bearnaise als dip.


nl_BENL