24 apr Escalope Parmigiana met Gekruide Tomatensaus “Pizza”
Servings 4
Ingrediënten
- 6 dl DELINO gekruide tomatensaus
- 600 g aubergineblokjes
- 1 dl olijfolie
Voor de escalope:
- 4 plakken kalfsfilet van 140g uitgedund met vleeshamer
- 8 sneetjes rauwe ham
- 100 g schilfers Parmezaanse kaas
- 20 basilicumblaadjes
- 1 dl olijfolie
Instructies
- Maak de escalope: schik de plakken kalfsfilet en kruid met peper uit de molen. Schik daarop telkens 2 plakken ham en verdeel daarop de Parmezaanse kaas en basilicumblaadjes.
- Warm de pan met olijfolie heet en bak er de escalope in aan. Bak telkens een 3-tal minuten aan elke zijde. Haal ze uit de pan.
- Besprenkel de aubergines met olijfolie en bak ze daarna in de vleespan. Laat ze garen op een laag vuur en bevochtig eventueel met een klein beetje groentebouillon.
- Werk het gerecht af met de Delino Gekruide Tomatensaus "Pizza"
Notes
TIP: Serveer met in de schil gegaarde en gepelde aardappel.