Escalope Parmigiana met Gekruide Tomatensaus “Pizza”

Escalope Parmigiana met Gekruide Tomatensaus “Pizza”

Servings 4

Ingrediënten

  • 6 dl DELINO gekruide tomatensaus
  • 600 g aubergineblokjes
  • 1 dl olijfolie

Voor de escalope:

  • 4 plakken kalfsfilet van 140g uitgedund met vleeshamer
  • 8 sneetjes rauwe ham
  • 100 g schilfers Parmezaanse kaas
  • 20 basilicumblaadjes
  • 1 dl olijfolie

Instructies

  • Maak de escalope: schik de plakken kalfsfilet en kruid met peper uit de molen. Schik daarop telkens 2 plakken ham en verdeel daarop de Parmezaanse kaas en basilicumblaadjes.
  • Warm de pan met olijfolie heet en bak er de escalope in aan. Bak telkens een 3-tal minuten aan elke zijde. Haal ze uit de pan.
  • Besprenkel de aubergines met olijfolie en bak ze daarna in de vleespan. Laat ze garen op een laag vuur en bevochtig eventueel met een klein beetje groentebouillon.
  • Werk het gerecht af met de Delino Gekruide Tomatensaus "Pizza"

Notes

TIP: Serveer met in de schil gegaarde en gepelde aardappel. 


nl_BENL