Kabeljauwhaas met rauwe ham in Gekruide Tomatensaus ‘Pizza’

Kabeljauwhaas met rauwe ham in Gekruide Tomatensaus ‘Pizza’

Ingrediënten

  • 4 porties kabeljauwhaas van elk 160 g
  • 4 sneetjes rauwe ham
  • Verse salie
  • 2 grote sjalotten in fijne schijfjes
  • 20 g uitgelekte kappertjes
  • 20 g pijnboompitten
  • 6 dl Gekruide Tomatensaus Pizza van Delino

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 190°C.
  • Schik de rauwe ham met daarop een kabeljauwhaasje. Leg daarop enkele sjalotschijfjes en blaadjes salie. Plooi dicht met de ham. Schik in een ovenschaal en bestrooi met de pijnboompitten en de kappertjes.
  • Verdeel er de DELINO Gekruide Tomantensaus 'Pizza' over en gaar 25 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Serveer in ovenschaaltjes.
  • Tip: lekker met gekookte aardappel of beetgaar gekookte tagliatelle.


nl_BENL
en_USEN fr_FRFR de_DEDE nl_BENL