Lamsfilet met kruidenkorstje en Honingcitroensaus

Lamsfilet met kruidenkorstje en Honingcitroensaus

Ingrediënten

  • 4 lamsfilet van 160g elk
  • 50 g boter
  • 300 g oesterzwammen in reepjes
  • 4 dl Honingcitroensaus van Delino
  • Voor de kruidenkorst:
  • 20 g muntblaadjes
  • 20 g peterselie
  • 20 g pijpajuin
  • 1 teentje look
  • 1 sjalot, fijn versnipperd
  • 1 dl Honingcitroensaus van DELINO

Instructies

  • Meng alle ingrediënten voor de kruidenkorst en hak ze fijn. Meng met de Honingcitroensaus.
  • Warm de oven voor op 160°C.
  • Warm de pan en smelt er de boter in. Kleur de lamsfilets aan. Schik in een ovenschaal en verdeel er de kruiden over. Gaar nog wat verder.
  • Bak in de vleespan de oesterzwam en schik daarop de lamsfilet.
  • Serveer met gebakken krieltjes.


nl_BENL