02 mrt Lamsfilet met kruidenkorstje en Honingcitroensaus
Ingrediënten
- 4 lamsfilet van 160g elk
- 50 g boter
- 300 g oesterzwammen in reepjes
- 4 dl Honingcitroensaus van Delino
- Voor de kruidenkorst:
- 20 g muntblaadjes
- 20 g peterselie
- 20 g pijpajuin
- 1 teentje look
- 1 sjalot, fijn versnipperd
- 1 dl Honingcitroensaus van DELINO
Instructies
- Meng alle ingrediënten voor de kruidenkorst en hak ze fijn. Meng met de Honingcitroensaus.
- Warm de oven voor op 160°C.
- Warm de pan en smelt er de boter in. Kleur de lamsfilets aan. Schik in een ovenschaal en verdeel er de kruiden over. Gaar nog wat verder.
- Bak in de vleespan de oesterzwam en schik daarop de lamsfilet.
- Serveer met gebakken krieltjes.