Tabouleh, pensbrochette

Tabouleh, pensbrochette

Ingrediënten

  • 4 brochettes gemaakt van witte pens en courgette
  • 2 dl Delino Light Vinaigrette met Tuinkruiden

Voor de tabouleh

  • 400 g parelcouscous gaar gekookt in groentebouillon met curcumma (gele kleur)
  • 50 g rozijnen
  • 1 dl olijfolie
  • 3 g gedroogde oregano

Instructies

  • Warm uw teppanBBQ voor. Schik hout tot net boven de plancha.
  • Maak uw brochettes van witte pens en courgette. (marineer even met olijfolie, citroensap en bbq kruiden)
  • Bak uw brochettes gaar op de plancha.
  • Maak de tabouleh en werk deze af met de DELINO vinaigrette.

Notes

Heel eenvoudig maar lekker, ook leuk om met de kinderen smakelijke brochettes te maken en dit met de sauzen van Delino afgewerkt… vergeet je vingers niet af te likken. 


nl_BENL