Pastasalade met kippenwit, parmezaan en pestodressing

Pastasalade met kippenwit, parmezaan en pestodressing

Pastasalade met kippenwit, parmezaan en pestodressing

Pastasalade met kippenwit, parmezaan en pestodressing

Ingrediënten

  • 200 g pasta
  • 100 g kippenwit
  • 100 g mengeling groene groenten (boontjes, sluimererwten, suikererwten,...)
  • 50 g geconfijte tomaat
  • 50 g parmezaanschilfers
  • 4 dl Pestodressing van Delino

Instructies

  • Kook de pasta gaar, giet af en spoel onder koud water.
  • Meng er de Delino pestodressing onder.
  • Kook de groene groenten gaar en laat ze afkoelen.
  • Snij het kippenwit fijn en meng met de pasta.
  • Meng de groene groenten, de geconfijte tomaat en de parmezaan met de pasta.
  • Voeg er eventueel nog wat verse groene kruiden bij.


nl_BENL