Kippenbouten Thai Red Curry

Kippenbouten Thai Red Curry

 



Ingredients

  • 8 kippenbouten
  • 1 dl olijfolie
  • 400 g bloemkoolroosjes gekookt in groentebouillon 
  • 1 rode paprika in reepjes
  • 200 g courgette in kwartjes
  • 1 dl kippenbouillon
  • 800 g noedels
  • 6 dl Thai Red Curry van Délino
  • Platte peterselie 

Instructies

  • Snijd de kippenboutjes open en meng/masseer ze met de Délino Thai red Curry, laat een klein uurtje marineren.
  • Verwarm vervolgens de oven voor op 180°.
  • Plaats de kippenboutjes in een schaal en laat ze 20 minuten garen in een voorverwarmde oven.
  • Verwarm de pan met de olijfolie en start met het opwarmen van de groenten.
  • Stoof door en blus met de bouillon.
  • Voeg de noedels toe en werk af met de Délino Thai Red Curry en peterselie. 


nl_BENL