Zalm met Basilicum-peterseliekorst, spirelli met zachte Mosterdsaus

Zalm met Basilicum-peterseliekorst, spirelli met zachte Mosterdsaus

Zutaten

  • 4 porties zalmfilet van 160g
  • 100 g basilicumblaadjes
  • 100 g bladpeterselie
  • 100 g walnoten
  • 1 dl olijfolie
  • Zeezout en zwarte peper
  • 400 g beetgaar gekookte spirelli
  • 6 dl Mosterdsaus van Delino

Anleitungen

  • Warm de oven voor op 180°C.
  • Maak de persillade: mix de basilicum, peterselie, walnoten en olijfolie glad in de blender.
  • Verdeel de kruidenmengeling over de zalmfilets en schik deze in een ovenschaal.
  • Kook de spirelli beetgaar, giet af en meng er de DELINO Mosterdsaus onder.
  • Schik de zalm met ernaast de met Mosterdsaus gesmaakte spirelli.


de_DEDE