24 Mar Krabcakes
Ingredients
- 100 g jonge bladslascheuten (rucola, dille, peterselie, mesclum)
- 4 dl Delino Cocktail Sauce
Voor de krabcakes
- 400 g uitgelekt krabvlees
- 2 eieren
- 150 g panko
- 1 pijpajuin fijn gehakt
- 4 g groene currypoeder
- 50 g Delino Cocktail Sauce
- 1 limoen (sap)
- 1 dl olijfolie
Instructions
- Meng alle ingrediënten voor de krabcakes en meng tot een homogene massa. Indien te vochtig voeg extra broodkruim toe. Maak mooie bolletjes en duw ze tot platte cakes.
- Warm de bakpan heet met wat olie en bak er krabcakes in. Kleur ze aan beide kanten. Bak gedurende een 2-tal minuten.
Presentatie
- Schik de salade met daarop de cakes. Werk af met de cocktailsaus en geraspte limoenschil.
Notes
TIP: Deze kunnen perfect terug opgewarmd worden of koud gegeten worden.