Kiprollade met groene asperges en Béarnaise

Kiprollade met groene asperges en Béarnaise

Ingredients

  • 4 chicket filets gemarineerd
  • 16 groene asperges beetgaar gekookt
  • 12 sneetjes rauwe ham
  • 4 dl Béarnaise van Delino

Instructions

  • Warm uw teppanBBQ voor. Schik hout tot net boven de plancha.
  • Maak uw kiprollades: snijd de kipfilets in 'en enveloppe' en rol er de groene asperges in. Leg telkens 3 sneetjes rauwe ham open en rol er de gevulde kipfilets in.
  • Bak de rollades gaar op de plancha.
  • Snij de rollades in mooie plakken en serveer met de koude of lauw gewarmde béarnaise.

Notes

TIP: Meng uw Delino béarnaise met de Delino tomatino en zo krijg je een klassieke Choronsaus, lekker bij alle gegrilde vis en vleesbereidingen. 


en_USEN