Pastasalade kippenham, venkel, kerstomaat, mango, ui, peterselie & Hawai saus

Pastasalade kippenham, venkel, kerstomaat, mango, ui, peterselie & Hawai saus

Ingredients

  • 400 g kipfilet (charcuterie)
  • 200 g kerstomaat
  • 600 g gekookte penne
  • 100 g gesnipperde ui
  • 100 g venkelpartjes
  • 50 g mango peterselie
  • 500 g hawai saus van Delino

Instructions

  • De venkelpartjes kruiden met peper en zout en kort gaar bakken in een pan met olijfolie.
  • Versnijd ondertussen de kipfilet in blokjes, de kerstomaten in vieren en de mango in jullienne.
  • Doe de venkel, kip, tomaten, gesnipperde ui en mango in een kom en vermeng met de pasta en de Delino Hawai saus.
  • Voeg als laatste de peterselie toe en kruid af met zout en peper.


en_USEN
nl_BENL fr_FRFR de_DEDE en_USEN