24 Mar Dragon-gehaktballetjesspies, zuiderse groenten met béarnaise
Ingrédients
- 4 dl de Sauce Béarnaise DELINO
Voor de balletjes
- 600 g de viande hachée moitié porc moitié bœuf
- 1 d'œufs
- 10 g fjngehakte dragon
- 50 g gemengde paprikachapelure met kruiden
Voor de groenten
- 200 g de cubes d'aubergines
- 200 g rode puntpaprika ontpit in blokjes
- 20 g fijngehakte oregan
- 1 dl de l'huile d'olive
Préparation & dressage
- Meng alle ingrediënten voor het gehakt en maak gelijke balletjes. Bak ze in de koekenpan en gaar verder in een voorverwarmde oven van 180°C.
- Stoof de groenten gaar in de olijfolie en breng op smaak met de oregano en wat zwarte peper.
Présentation
- Serveer de groenten met daarop de balletjesspies. Werk af met de Béarnaise.