Stoofpot van kalkoenballetjes en haasjes met Foyotsaus

Stoofpot van kalkoenballetjes en haasjes met Foyotsaus

Ingrediënten

  • 600 g aardappelwedges of aardappelpartjes
  • Voor de groenten:
  • 400 g beetgaar gekookte broccoliroosjes
  • 200 g jonge wortel, beetgaar gekookt
  • 100 g vloeibare boter
  • Voor de kalkoenstoof:
  • 20 g kalkoengehaktballetjes
  • 8 kalkoenhaasjes
  • 100 g boter
  • Verse dragonblaadjes
  • 2 dl Portosaus Delino
  • 6 dl Bearnaise van Delino

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 190°C.
  • Bak de aardappelwedges krokant in de oven.
  • Maak de kalkoenstoof:
  • Bak de kalkoenballetjes aan in de bakpan. Laat verder garen in de oven. Bak in dezelfde pan de haasjes aan. Voeg er de beide DELINO sauzen bij en meng er de balletjes onder. Werk af mete extra dragon.
  • Warm, voor de groenten, de boter in de braadpan en bak er de broccoli en de wortel in aan.
  • Presentatie:
  • Serveer de wedges, de groenten en de kalkoenstoof.


nl_BENL