17 feb 3 keer gegrilde groenten gesmaakt met delino
Ingrediënten
Voor de gepofte aubergine
- 2 aubergine
- 2 dl Caesar Dressing DELINO
- 40 g geraspte Grana Pedano kaas (of Parmezaanse kaas)
Voor de rode biet
- 250 g rode biet, gaar gekookt in kwarten gesneden
- 1 dl olijfolie
- 10 g mengeling van gedroogde rozemarijn, look, tijm met gemalen grof zout
- 1 dl Honing-mosterdvinaigrette van Delino
Voor de champignons/ eekhoorntjesbrood
- 200 g eekhoorntjesbrood in plakken van 0,5 cm
- Marinade van olijfolie, geperste look en fijngehakte salie
- 2 dl bieslookvinaigrette van Delino
Instructies
Gepofte aubergine
- Kerf de aubergines in en leg deze op de grill, boven het vuur van de BBQ. Laat ze garen in eigen sap of poffen. Haal van het vuur, snijdt doormidden.
- Werk af met de DELINO vinaigrette en de geraspte kaas.
Rode biet
- Meng de rode biet met de olijfolie en de kruiden en bak op de hete teppanBBQ. Laat mooi, licht korstig bakken.
- Werk af met de DELINO vinaigrette en verse tijmblaadjes en bloempjes.
Champignons/ eekhoorntjesbrood
- Marineer de champignonplakken en bak op de hete teppanBBQ. Laat mooi, licht korstig bakken.
- Schik en werk af met de DELINO vinaigrette en fijne reepjes salie.
Notes
TIP: Leuk om uw favoriete groente op de BBQ klaar te maken en lekker te serveren.