3 keer gegrilde groenten gesmaakt met delino

3 keer gegrilde groenten gesmaakt met delino

Ingrediënten

Voor de gepofte aubergine

  • 2 aubergine
  • 2 dl Caesar Dressing DELINO
  • 40 g geraspte Grana Pedano kaas (of Parmezaanse kaas)

Voor de rode biet

  • 250 g rode biet, gaar gekookt in kwarten gesneden
  • 1 dl olijfolie
  • 10 g mengeling van gedroogde rozemarijn, look, tijm met gemalen grof zout
  • 1 dl Honing-mosterdvinaigrette van Delino

Voor de champignons/ eekhoorntjesbrood

  • 200 g eekhoorntjesbrood in plakken van 0,5 cm
  • Marinade van olijfolie, geperste look en fijngehakte salie
  • 2 dl bieslookvinaigrette van Delino

Instructies

Gepofte aubergine

  • Kerf de aubergines in en leg deze op de grill, boven het vuur van de BBQ. Laat ze garen in eigen sap of poffen. Haal van het vuur, snijdt doormidden.
  • Werk af met de DELINO vinaigrette en de geraspte kaas.

Rode biet

  • Meng de rode biet met de olijfolie en de kruiden en bak op de hete teppanBBQ. Laat mooi, licht korstig bakken.
  • Werk af met de DELINO vinaigrette en verse tijmblaadjes en bloempjes.

Champignons/ eekhoorntjesbrood

  • Marineer de champignonplakken en bak op de hete teppanBBQ. Laat mooi, licht korstig bakken.
  • Schik en werk af met de DELINO vinaigrette en fijne reepjes salie.

Notes

TIP: Leuk om uw favoriete groente op de BBQ klaar te maken en lekker te serveren. 


nl_BENL