Vitello Italiano met kalfslapjes

 



Ingredients

  • 500 g zeer fijn gesneden kalfslapjes 
  • 1 courgette
  • 4 jonge wortels gekookt in groentebouillon 
  • 2 mini puntpaprika’s 
  • 5 dl Creamy basisvinaigrette Délino
  • 50 g Italiaanse kruidenpasta
  • Cress 

Instructies

  • Bestrijk de kalfslapjes met wat olie en grill dan beide zijden kort aan in de warme grillpan.
  • Snijd de courgette in plakjes en de wortel in repen. Grill ze kort met de kruidenolie.
  • Meng de Délino Creamy Basisvinaigrette met de kruidenpasta. Lepel wat van de Creamy Basisvinaigrette op het bord en strijk open.
  • Schik de kalfslapjes met daarop de gegrilde groenten met puntpaprika.
  • Werk af met Creamy basisvinaigrette op zijn Italiaans en cress. 

 



nl_BENL