Gebraiseerde Ardeense varkenshaas

Gebraiseerde Ardeense varkenshaas

Ingredients

  • 800 g ardeense varkenshaas
  • 800 g savooikool ontnerfd en in reepjes
  • 100 g boter
  • 4 grote aardappelen
  • 2 dl melk
  • 4 bladerdeeggebakjes
  • 50 g kaassaus
  • 5 dl Jagersaus van Delino

Instructies

  • Bak de varkenshaas gaar in de oven op de Jagersaus van DELINO.
  • Voor de savooipuree: stoof de savooibladeren in wat boter en kook de aardappelen gaar in melk met peper, zout en nootmuskaat. Giet af, pureer ze en meng met de helft van de gestoofde savooi.
  • Schik de rest van de savooi op het bladerdeeggebakje en overgiet met de kaassaus en warm in de oven.
  • Schik de savooipuree met bladerdeeggebakje.
  • Lepel de Jagersaus en schik daarop sneetjes varkenshaas.


nl_BENL