18 feb Rundsrolletjes met ganda ham
Ingrediënten
- 8 dunne plakjes rundsvlees
- 8 sneetjes rauwe ham
- 400 g gehakt half om half
- 100 g boter
- 1 kg knolselderpuree
- 20 stronkjes grondwitloof
- Verse jonge salieblaadjes
- 5 dl Jagersaus van Delino
Instructies
- Neem voor elk rolletje een platgeklopt stukje rundsvlees of carpaccio.
- Schik deze op een plakje rauwe ham met daarop gehakt.
- Rol het geheel op zodat je een langwerpig rolletje, involtini, bekomt en bak ze aan in de boter. Haal uit de pan en gaar verder in een voorverwarmde oven van 160°C.
- Stoof in de vleespan het witloof en de salie aan en gaar verder onder deksel.
- Warm de knolselderpuree.
- Warm de jagersaus.
- Schik de puree met daarbij het witloof. Presenteer daarbij de Jagersaus met daarop de 'involtini'.