Sharing salad van hertenkalf, witloof & rode biet met Portosaus

Sharing salad van hertenkalf, witloof & rode biet met Portosaus

Ingrediënten

  • 400 g hertenkalffilet
  • 40 g boter
  • 4 ronde rode bietbolletjes
  • 8 kleine stronken grondwitloof
  • 100 g gemarineerde, uitgelekte veenbessen
  • 100 g krokante broodcroutons
  • 50 g jonge andijviesalade geciseleerd
  • 4 dl en 2 dl Portosaus DELINO

Instructies

  • Warm de boter 'noisette' en bak er de hertenkalffilet in aan. Kleur aan alle kanten en haal uit de pan.
  • Schik de witloofstronkjes in dezelfde pan. Kleur aan alle zijden, blus met 5 cl water en breng aan de kook. Zet op een zacht vuur, oversaus de witloof met de DELINO Portosaus en zet onder deksel. Laat de witloof garen en konfijten.
  • Snijd de rode bietbolletjes in fijne plakjes.
  • Warm de DELINO Portosaus.
  • Presentatie:
  • Warm uw oven voor op 120°C.
  • Bestrijk de borden met de Portosaus. Schik daarop fijne sneetjes hertenkalf.


nl_BENL
en_USEN fr_FRFR de_DEDE nl_BENL