
21 aug Sharing salad van hertenkalf, witloof & rode biet met Portosaus

Ingrediënten
- 400 g hertenkalffilet
- 40 g boter
- 4 ronde rode bietbolletjes
- 8 kleine stronken grondwitloof
- 100 g gemarineerde, uitgelekte veenbessen
- 100 g krokante broodcroutons
- 50 g jonge andijviesalade geciseleerd
- 4 dl en 2 dl Portosaus DELINO
Instructies
- Warm de boter 'noisette' en bak er de hertenkalffilet in aan. Kleur aan alle kanten en haal uit de pan.
- Schik de witloofstronkjes in dezelfde pan. Kleur aan alle zijden, blus met 5 cl water en breng aan de kook. Zet op een zacht vuur, oversaus de witloof met de DELINO Portosaus en zet onder deksel. Laat de witloof garen en konfijten.
- Snijd de rode bietbolletjes in fijne plakjes.
- Warm de DELINO Portosaus.
- Presentatie:
- Warm uw oven voor op 120°C.
- Bestrijk de borden met de Portosaus. Schik daarop fijne sneetjes hertenkalf.