Zeeduivel met tagliatelli en Portosaus

Zeeduivel met tagliatelli en Portosaus

Ingredients

  • 800 g zeeduivelfilet, ontvliesd
  • 1 dl vloeibare boter
  • 400 g preiringen
  • 400 g puntpaprika, ontpit en in schijfjes
  • 800 g beetgaar gekookte tagliolini
  • Verse rozemarijnblaadjes
  • 4 dl Portosaus DELINO

Instructies

  • Verhit de helft van de vloeibare boter in de braadpan en kleur er de zeeduivelfilets in aan. Verlaag het vuur en zet onder deksel. Bak gaar.
  • Warm de rest van de vloeibare boter in een andere pan en kleur er de prei en de puntpaprika in aan. Bak beetgaar op zacht vuur en voeg er de DELINO Portosaus bij. Werk af met het bakvocht van de zeeduivel en met fijne blaadjes rozemarijn.
  • Warm de pasta en meng met de Portosaus.
  • Presentatie:
  • Schik de tagliolini met de groenten en de saus.
  • Werk af met plakken gebakken zeeduivel.


nl_BENL