30 jul Lamsstoof met Griekse pasta
Posted at 11:14h
in Gerechten, Professional, Professional, Professionals, Professionals, Professionnel, Tomato Cream

Ingredients
Ingrediënten voor de lamsstoof
- 1 kg lamsstoofvlees schouder in gelijke stukken
- 10 g lamskruiden
- 100 g bakboter
- 1 rode ajuin fijgesnipperd
- 4 teentjes look geperst
- 320 g gemengde gele en groene paprika in reepjes
- 1,8 l Tomato Cream Délino
Ingrediënten voor de Griekse pasta
- 400 g Griekse pasta - orzo
- 6 dl groentebouillon
- 50 g fetakaas crumble
- 50 g rode parika in dobbelsteentjes
- Koriander of platte peterselie
Instructies
- Warm de bakboter en kleur er het lamsvlees in aan. Breng op smaak. Neem uit de pan en kleur in dezelfde pan de ajuin, look en paprikastrips. Voeg het vlees opnieuw toe en laat stoven onder deksel op laag vuur. Giet er de Tomato Cream bij en laat zacht stoven onder deksel.
- Kook de orzo gaar in de bouillon, werk af met wat olijfolie.
- Schik de orzo en werk af met fetacrumble, paprikablokjes en korianderblaadjes. Lepel er de lamsstoof naast.