29 jul Tagliatelle met scampi en Thai Red Curry
Posted at 06:59h
in Gerechten, Professional, Professional, Professionals, Professionals, Professionnel, Thai Red Curry

Ingredients
- 1 kg grote scampi's
- 800 g tagliatelle
- 250 g Délino Thai red currysaus
- 50 g waterkers
- 200 g kerstomaatjes
- Lente-ui
- Paprikakruiden
- Optioneel: parmegiano
Instructies
- Ontdooi de scampi in koud water of in de koelkast.
- Halveer de kerstomaatjse en snij de lente-ui fijn.
- Pel de scampi en dep af op een keukenpapier.
- Kook de pasta ‘ al dente’ en giet af.
- Warm de Délino thai red curry op en meng er de pasta onder.
- Bak ondertussen de scampi beetgaar. Niet te lang zodat ze niet rubberachtig worden.
- Kruid de scampi met wat peper en paprikakruiden.
- Dresseer de pasta in een diep bord en leg de scampi er rond.
- Werk af met wat takjes waterkers, de kerstomaatjes en eventueel een paar schilfers goede Parmigiano.