kalkoenburger met frisse groentjes en mosterdsaus

Broodje met een Premium kalkoenburger, frisse groentjes en mosterdsaus

kalkoenburger met frisse groentjes en mosterdsaus

Ingrediënten

  • 10 stuks premium kalkoenburger
  • 10 stuks pistolets/hamburgerbroodjes
  • 100 g gemengde sla
  • 250 g witte kool
  • 50 g suiker
  • 1 tomaat
  • 300 g Mosterdsaus van Delino
  • 1 rode ui
  • arachideolie
  • 1 dl azijn
  • 10 prikkers

Instructies

  • Wrijf de bakplaten in met een scheutje arachideolie.
  • Leg de Premium kalkoenburgers op de bakplaten en bak ze af in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende ± 17 minuten.
  • Snij de broodjes open en laat deze 2 minuten meebakken met de kalkoenburgers.
  • Snij de gemengde sla grof en hou deze koel.
  • Snij de witte kool in fijne reepjes en meng deze met de azijn en de suiker.
  • Laat de kool een 15-tal minuten marineren en roer af en toe om.
  • Snij de tomaat in fijne plakjes en snij de rode ui in fijne ringen.
  • Bouw het broodje op en hou het vast met een prikker.


nl_BENL
en_USEN fr_FRFR de_DEDE nl_BENL